torstai 15. maaliskuuta 2007

Ei yksin ajatuksen voimalla...


Valokuvatorstain aiheena: Ajatuksen voimalla.

Minusta nyt on tullut vaalikuvaaja; toisena torstaina peräkkäin kuva vaaleista ja vielä Rotuaarilta. Eikös poliitikon jos kenen kuuluisi menestyä ajatuksen voimalla? Ei aina uskoisi. - Mutta tässä sähkötaulua vasten lepäävä pahvipää sähköjänis... saa ainakin minut hyvälle tuulelle. Kuvalle tulee mieleen monta nimeä: "Pahvipää lataa varavoimaa" tai "Ei yksin ajatuksen voimalla" tai "Poliitikon varmuuskopio". Alempaa löytyy pikkukuvasta koko tilanne... Kuva kuvassa. Metakuva. Poliitikon kuva.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aika pahvista onkin ollut.

Anonyymi kirjoitti...

Onhan se varsin somaa nähdä pahvipolitikko sähkötauluun nojailemassa. :)

Lassi kirjoitti...

Niin, nämä pahvipoliitikot ovat Rotuaarilla ihan säikytelleet. Niin luonnollisia ovat. Virranotto oli uutta.

Allyalias kirjoitti...

Minäkin olen noita Rotuaarilla katsellut ja minusta ne ovat kyllä ihan veikeitä. Olis oikeastaan kivempi äänestää noita pahvikuvia kuin ihmisiä. Ne olisivat vähän niin kuin paperinukkeja ja omalle edustajalleen saisi pukea kivat vaatteet sinne eduskuntaan :) Nämä nykyiset kun eivät kelpaa saunan pesään sytykkeeksi jos eivät saa mitään aikaan ;)

Lassi kirjoitti...

Hei allyalias, siinäpä ajatusta, eduskunnasta saisi vaalien jälkeen koottua paljon paperinukkeja, pienellä rahalla. (Vai käytetäänköhän niitä uudestaan ensi vaaleissa??) - Niiden pukeminen voisi vähän innostaa nuoriakin, ja eduskunta varmaan mielellään sponsoroisi moista harrastusta.